Actualitate
118 sancțiuni contravenționale aplicate în trafic. Valoare totală: 28.000 de lei

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat în week-end în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier, pentru depistarea şi sancționarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și a reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere grave.     

Astfel, pentru neregulile depistate în trafic, polițiștii au aplicat 118 sancțiuni contravenționale aplicate conform O.U.G. 195/2002, din care 79 pentru viteză, valoare acestora fiind de peste 28.000 lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 21 de permise de conducere, dintre care 16 pentru viteză. În această perioadă polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.