Actualitate
Protest în Craiova: 15 minute pentru autostrăzi

Angajații mai multor firme din Craiova și-au întrerupt, astăzi, începând cu ora 15:00, activitatea pentru 15 minute, fiind nemulțumiți de lipsa autostrăzilor. Și în fața Primăriei Craiova mai multe mașini au staționat pe avarii, alăturându-se, astfel, protestului.

Lucrătorii de la Ford, ArhiDesign, Plushotel Craiova și alte firme au protestat în fața sediilor companiilor, trăgând un semnal de alarmă asupra lipsei investițiilor în infrastructură. "Cu toții am protestat față de indolența autorităților în raport cu de o investiție foarte necesară economiei zonale, respectiv construcția unei autostrăzi de nici 100 de km care să lege Craiova de Pitești, stabilind astfel conexiunea între orașul nostru și restul rețelei de autostrăzi din România", a explicat Horațiu Buzatu pe contul său de Facebook. Fiind cei mai afectați de lipsa autostrăzilor, angajații Ford au găsit o metodă inedită de a-și striga nemulțumirile, fără a-și întrerupe, însă activitatea. Cei care se aflau în tura întâi au continuat producția, dar cei din turele a doua și a treia au venit de acasă pentru a protesta la poarta fabricii. Un alt craiovean nemulțumit de starea drumurilor și-a declarat nemulțumirile din fața Primăriei Craiova: "Protestăm. Şi noi vrem atostrăzi. Din păcate suntem prea puţini cei care vrem. Nu ne-am organizat, a fost ceva spontan. Avem nevoie de autostrăzi pentru dezvoltare, pentru economie, pentru bunăstare, pentru viaţă, pentru tot".

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.