Actualitate
Exercițiu de simulare inundații pe râul Jiu, în zona Comunei Bâlteni

Administraţia Bazinală de Apă Jiu, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj a participat în data de 14 și 15 mai 2019 la desfaşurarea exerciţului interjudeţean pentru antrenarea structurilor specializate de intervenţie în vederea gestionării situaţiilor de urgenţă produse de inundaţii în bazinul inferior al râului Jiu – comuna Bîlteni organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.           

Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj a participat la acest exerciţiu atât cu resurse umane, cât şi materiale. Astfel, cei 15 specialiştii ai S.G.A Gorj au participat la desfăşurarea acţiunii cu utilaje, echipamente de specialitate şi mijloace de transport. Printre acestea amintim digurile (barajele) gonflabile pompa apa echipată cu sorb, pompe de aer, maşină de umplut saci cu nisip, generator de energie, sistem de iluminat, buldoexcavator, saci rafie, tracker transport nisip, etc. "Alături de colegii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj  au participat şi 5 specialişti din cadrul Formaţiei de Intervenţie Rapidă  ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj - Administraţia Bazinală de Apă Jiu – Craiova.  Astfel, în prima zi angajaţii A.B.A Jiu au instalat echipamentul de intervenţie rapidă în cazul gestionării situaţiilor de urgenţă  la inundaţii, iar astăzi, 15 mai 2019, împreună cu cei de la ISU Gorj au desfăşurat exerciţiul propriu-zis. Amintim că acţiuni de acest gen se desfăşoară de cel puţin două ori pe an,  Administraţia Bazinală de Apă Jiu alegând diferite puncte vulnerabile atât pe râul Jiu, cât şi pe alte pârâuri", se arată în comunicatul ABA Jiu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.