Actualitate
A doua zi de proteste la Administraţia Județene a Finanțelor Publice Dolj

Aproximativ 300 de salariați ai Administraţiei Județene a Finanțelor Publice Dolj au protestat din nou marți dimineață din cauza nemulțumirilor privind proiectul Legii salarizării unitare. Activitatea cu publicul a fost suspendată pe parcusulul a două ore.

Cei aproximativ 300 de salariați ai Agenției Județene a Finanțelor Publice Dolj protestat în fața sediului instituției, suspendând activitatea cu publicul. „În cazul nostru, conform noului proiect al Legii salarizării unitare, vom avea salariile mai mici, se vor înregistra și diferențe dintre noi și colegii noștri din Ministerul de Finanțe.Vrem să tragem un semnal guvernanților și parlamentarilor să ne asculte și pe noi, să ne bage puțin în seama”, a declarat Brândușa Pălărie, unul dintre membrii sindicatului SedLex. Salariații Administraţiei Județene a Finanțelor Publice Dolj se află în a doua zi de proteste, în prima zi din birouri au ieșit în stradă aproximativ 200 de angajați ai instituției.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.