Actualitate
A fost prins cu un pistol la el

În noaptea de 29/30 noiembrie a.c., un echipaj format din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj au procedat la verificarea unui autoturism care oprise în parcarea unei stații peco din localitate.

Conducătorul autoturismului a fost legimat, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care apoi a fost controlat corporal.Astfel, asupra celui în cauză a fost găsit un pistol neletal și un încărcător gol, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, tânărul respectiv a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, fiind totodată sancționat conform Legii 55/2020 întrucât nu a respectat prevederile referitoare la deplasarea persoanelor în intervalul 23.00-05.00.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.