Actualitate
A fost prins după ce a furat dintr-o locuință

În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 18 ani, din Craiova, la scurt timp după ce ar fi sustras 200 de lei și mai multe bunuri din locuința unei femei de 27 de ani din Craiova.

Polițiști au fost sesizați de o tânără cu privire la faptul că o persoană a pătruns în locuința sa din Municipiul Craiova, pe geamul de la bucătărie uitat deschis de aceasta și dintr-o cameră a locuinței a sustras suma de 200 lei, un ceas și 3 perechi de pantofi sport, după care a părăsit imobilul. La nivelul Secției 3 Poliție Craiova s-a constituit un colectiv format din lucrători de investigații criminale și ordine publică precum și un jandarm  din cadrul I.J.J. Dolj, care în urma activităților de verificare desfășurate, au identificat pe o stradă din localitate, un tânăr de 18 ani, din Craiova, ale cărui semnalmente corespundeau cu cele descrise de persoana vătămată.

 

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru audieri.Prejudiciului în valoare de aproximativ 2000 lei a fost recuperat în totalitate de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu a putut justifica motivul deplasării în afara locuinței,în intervalul orar 23.00-05.00, fapt pentru care a fost sancționat contravețional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 1000 lei.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.