Actualitate
A găsit 2.400 de lei în bancomat și i-a predat poliției

Un bărbat, de 46 de ani, din Calafat, a predat poliţiştilor suma de 2.400 de lei, pe care a găsit-o în fanta unui bancomat din localitate. Proprietarul care, din neatenţie, a uitat să ridice banii, a fost identificat de oamenii legii, fiindu-i predată și suma de bani. 

"Poliţiştii au aplaudat gestul bărbatului, mai ales că acest lucru confirmă încă o dată, că cetăţenii din Calafat sunt oameni cu spirit civic şi care dau dovadă de responsabilitate, întrucât în ultima perioadă putem observa că puterea exemplului continuă să genereze fapte bune.

 

Poliţistii au identificat proprietarul, fiindu-i predată suma de bani, care a apreciat gestul bărbatului şi căruia i-a adresat mulţumiri.

 

Mulțumim şi noi cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității!

  •  

Recomandăm cetăţenilor să manifeste atenţie la efectuarea operaţiunilor de retrageri bancare din ATM –uri.

 

Totodată, amintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unei sume de bani găsită sau ajunsă din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu o predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.