Actualitate
A încercat să voteze, dar a aflat că figurează mort

Un bărbat de 71 de ani, din Caracal, a avut parte de o surpriză  când s-a prezentat la Şcoala Gimnazială „General Magheru” din localitate pentru a-și exercita dreptul la vot. Reprezentanții secției de votare l-au informat că nu figurează pe listele permanente, iar atunci când i-a fost scanat actul de identitate bărbatul a fost anunțat că figurează decedat. După mai multe verificări, bărbatul a reușit să voteze, dar pe listele suplimentare. Polițiștii au anunțat că efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele incidentului.

„În județul Olt, se fac cercetări după ce la o secție de votare s-a prezentat o persoană care în evidențele de stare civilă figura ca fiind decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Daboj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.