Actualitate
A murit după ce s-a răsturnat și a lovit un gard de beton

Un tânăr de 34 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, în noapte de 9 august, în comuna Galicea Mare, după ce a pierdut controlul autoturismului, s-a răsturnat și a lovit gardul de beton al unei locuințe.

“În noaptea de 8/9 august , în comuna Galicea Mare, a avut loc un accident de circulație, în urma căruia a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 34 de ani, din Craiova. Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în timp ce acesta conducea autoturismul pe o stradă din localitate, ar fi pătruns cu viteză neadaptată într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, s-a răsturnat și a lovit gardul de beton al unei locuințe. În cauză se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte ale producerii accidentului”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.