Actualitate
A traversat pe trecere, dar a ajuns la spital

Un bărbat de 37 de ani a ajus la spital, după ce a traversat pe o trecere de pietoni, de pe Calea Bucureşti, din Craiova, însă pe culoarea roșie a semaforului. Victimei i s-a acordat primul ajutor medical și a fost transportată la Spitalul numarul 1, fiind conştientă. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

"Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public, pe trecere, însă pe culoarea roșie a semaforului electric, pe Calea Bucureşti, a fost lovit de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din Craiova.
Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.