Actualitate
Un tânăr s-a prezentat la biroul de permise auto, dar a fost încarcerat de polițiști

Un tânăr de 20 de ani, din Corabia, care s-a prezentat la Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, pentru a susține examenul pentru permis, a fost reținut și urmează sa fie încarcerat, după ce oamenii legii au constatat că acesta era condamnat la un an și patru luni, pentru comiterea infracțiunii de distrugere. 

Vineri, 19 iunie, poliţişti din cadrul Servicului de Investigații Criminale Dolj au fost sesizaţi de reprezentanţi ai Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, cu privire la faptul că la biroul acestei instituţii s-a prezentat un tânăr, de 20 de ani, din Corabia, care este urmărit la nivel naţional. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului, cel în cauză fiind depistat și condus la sediul poliției. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabili faptul că instanța de judecată a dispus față de cel în cauză măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an si 4 luni, pentru comiterea infracțiunii de distrugere. Astfel, având în vedere cele constatate, tânărul urmează să fie internat într-un centru educativ.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.