Actualitate
Accident cu doi morţi şi un rănit

În seara zilei de ieri, 26 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 6B, din direcția Melinești către Craiova s-a produs un accident rutier.

 

La  fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Melinești, care conducea un autoturism pe D.N. 6B, din direcția Melinești către Craiova a lovit un cap de pod aflat în afara părții carosabile.
În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul auto și o femeie de 51 de ani, din Mîrșani, pasager dreapta față, au decedat iar un bărbat de 38 de ani, pasager pe bancheta din spate, din Craiova a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.