Actualitate
Accident cu trei mașini pe strada Râului

În urma coliziunii dintre două autoturisme, pe strada Râului, din Craiova, una dintre mașini a lovit un stâlp de beton care la rândul lui a avariat o altă mașina. Din impact, două victime au fost rănite, dar care după mai multe investigații au refuzat să fie spitalizate. 

Cea vinovată de producerea accidentului ar fi o femeie de 51 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Râului și nu s-a asiguat la schimbarea direcției de mers către stânga, când încerca pentru să intre într-o parcare. Aceasta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeași direcție de mers de un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care se angajase în efectuarea depășirii.
Autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un stâlp de iluminat stradal, care a căzut pe carosabil și a lovit și o mașină parcată. Circulația este încă blocată în zonă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.