Actualitate
Accident de circulaţie mortal produs pe fondul oboselii la volan

Duminică dimineața, 16.07.2017, în jurul orei 06:50, pe DN6 la km 188, în localitatea Radomir, jud. Dolj, în timp ce N. Lucian, 55 de ani, din mun. Bucureşti,  conducea autoturismul proprietate personală,  din direcţia Caracal către Craiova, din cauza oboselii, a adormit la volan, părăsind partea carosabilă către dreapta, unde a lovit un capăt de podeţ din beton, după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei în vârstă 78 ani, din mun. Bucureşti, pasager în auto, precum şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a numitelor N. Ana, 81 ani, N. Cristina, 49 ani, şi R Andreea , 24 ani, toate din mun. Bucureşti, pasagere în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto şi pasagerii nu purtau centura de siguranţă. În acest caz, polițiștii Serviciului Rutier au întocmit pe numele bărbatului dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, repsectiv vătămare corporală din culpă.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.