Actualitate
Accident grav la Brădeşti: un bărbat a fost rănit în urma unui impact dintre o dubiță şi un Audi

O persoană a fost rănită în urma unui accident de circulație ce a avut loc pe raza localității doljene Brădeşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Victima a fost scoasă din maşina la volanul căreia se afla de agenți ai firmei PROTECT NPG, ei oprind la locul accidentului la doar câteva minute de la producerea impactului.

Conform martorilor, accidentul s-ar fi produs după ce victima, ce se afla la volanul unei dubițe, a tăiat calea unui autoturism Audi.
La fața locului au oprit şi mai multe echipaje ale Grupării Mobile de Jandarmi Craiova ce se întorceau din misiune de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde au asigurat, alături de agenții PRORECT NPG, măsurile de ordine la meciul CS U Craiova - CSM Iaşi.
Din relatările martorilor, în dubița implicată în accident se aflau trei persoane, iar în autoturismul Audi doar conducătorul auto.
Vom reveni cu amănunte! 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.