Actualitate
Accident grav la Dăneasa

 Un bărbat a murit și un altul e grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN6, în localitatea Dăneasa, județul Olt. Traficul este blocat. Cei doi se aflau la volanul mașinilor care s-au lovit frontal.

Pompierii Gărzii Stoenești și Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD, au intervenit pe Drumul European 70, în zona localității Dăneasa, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar șoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viața. Celălalt bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Radomirești, a fost găsit încarcerat, conștient. Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie și au predat victima echipajelor medicale. Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic și fractură la membrul inferior stâng și a fost transportat la CPU Caracal.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.