Actualitate
Accident între Murta și Tîmbureşti
În  data de 11.07.2017, în jurul orelor 21:55, lucrătorii Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 55, între localitățile Murta și Tîmbureşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Bechet care a stabilit că în jurul orei 21:40, numita C. Daniela, 35 de ani, din mun. Craiova, posesoare a permisului de conducere valabil categ. B, în timp ce conducea autoturismul personal pe DN-55,  pe raza localităţii Murta, din direcţia orașului Bechet către municipiul Craiova, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară atât a conducătoarei auto, cât şi a minorilor C.M.A. şi C.A.Ş., de 8, respectiv 5 ani, ambii pasageri în autoturism,  care au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean nr.1 Craiova pentru efectuarea de investigaţii medicale.
Conducătoarea autoturismului  a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  În această cauză, polițiștii au întocmit pe numele conducătoarei auto un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.