Actualitate
Accident între un TIR și o mașină pe drumul dintre Filiași și Craiova

Azi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN65 F.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că accidentul rutier a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Craiova şi un TIR condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Rotunda, judeţul Olt, care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, pe DN 65 F, Filiaşi către Craiova.
În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exectitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.