Actualitate
Accident la Cerăt. Doi copii printre victime

Patru persoane adulte și doi copii au fost implicate într-un accident în Cerăt, după ce mașina cu care se deplasau s-a răsturnat pe câmp.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a prelua una dintre victime, un copil. "Adultii refuză transportul la spital, iar un copil va fi preluat de elicopter iar cel deal doilea va fi transportat cu ambulanța", au declarat reprezentanții ISU Dolj.

Un bărbat de 33 de ani, din Măceşu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului au rezultat 2 victime, 2 minori de 3 şi 4 luni, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.