Actualitate
Accident la intrarea în Craiova

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea București, la intrarea in Craiova.
 

Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a rezultat faptul că un conducator auto de 67 de ani, din Craiova, a lovit din spate un autoturism care circula în aceeași directie, la volanul căruia se afla o femeie.Autoturismul condus de bărbat s-a răsturnat apoi în afara părții carosabile și a lovit un gard și niște țevi de gaze.În zona se afla și un echipaj de jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobila Craiova, care au intervenit pentru a acorda sprijin persoanelor implicate în evenimentul rutier, aceștia apelând totodată numărul unic de urgență 112. Nicio persoana nu s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, în zona s-a acționat pentru eliminarea riscurilor ce ar fi putut apărea în urma avariilor produse țevilor de gaze. Politiștii de la rutieră continuă cercetările pentru a se clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul. La fața locului au intervenit și reprezentanți ISU Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.