Actualitate
Accident la Radovan. O femeie a ajuns la spital

O femeie de 30 de ani a ajuns la spital după ce nu a acordat prioritate unui autoturism și a provocat un accident rutier, pe o stradă din Radovan. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătamare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

O femeie de 30 de ani, din Radovan, care conducea un autoturism pe o strada din Radovan, la intersectia cu DN 56, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un barbat de 43 de ani, din Balș.În urma accidentului a rezultat o victimă, femeia de 30 de ani, care a fost transportată la spital de un echipaj SMURD, fiind conștientă. În cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru vătamare corporală din culpă și fac cercetări în vederea lămuririi împrejurarilor producerii accidentului. La fața locului a fost prezent și un echipaj de descarcerare.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.