Actualitate
Accident pe Bulevardul Dacia

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Dacia, din Craiova s-a produs un accident rutier.
 

La  fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Strejeşti, judeţul Olt, pe B-dul Dacia, din Craiova, la efectuarea virajului la stânga pe strada Constantin Popescu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Craiova. În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani și o tânără de 28 de ani, din  Craiova, pasager dreapta faţă, în autoturismul condus de acesta, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest care a indicat un rezultat  negativ. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.