Actualitate
Accident pe Calea București

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier între două autoturisme care se deplasau pe Calea Bucureşti, în aceeaşi direcţie, unul dintre autovehicule ajungând pe scuarul dintre cele două sensuri de deplasare.
 

La faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorii celor două autoturisme, un tânăr de 21 de ani, din comuna Teslui, judeţul Olt şi un bărbat de 64 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient. În cauză, cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Barbatul de 64 de ani ar fi incercat sa vireze la stânga, însă ar fi fost lovit de celalalt autoturism care ar fi fost condus pe linia de tramvai.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.