Actualitate
Accident pe strada Târgului

Două autoturisme au intrat în coliziune după ce un bărbat de 46 de ani, din Craiova, a încercat să efectueze un viraj către stânga și nu a acordat prioritate unui autovehicul care circula regulamentar. Cei doi șoferi implicați în accident au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Un bărbat de 46 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Targului, a incercat să efectueze virajul la stanga pe bulevardul Nicolae Romanescu și nu a acordat prioritate unui alt autovehicul care circula regulamentar pe bulevard, cele doua autoturisme intrand in coliziune. Conducătorii celor două autoturisme implicate în evenimentul rutier au fost transportaţi la spital pentru ingrijiri medicale. Dosar penal vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.