Actualitate
Accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 34 de ani, din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford din Craiova, ar fi accidentat o femeie de 55 de ani, din Craiova, care s-ar fi  angajat în traversarea  drumului public pe marcajul pietonal. Femeia de 55 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Henry Ford din Craiova.
Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat o femeie de 34 de ani, din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, stabilind că aceasta în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford din Craiova, ar fi accidentat o femeie de 55 de ani, din Craiova, care s-ar fi  angajat în traversarea  drumului public pe marcajul pietonal.
Femeia de 55 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.
Cele două femei au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea înfracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.