Actualitate
Accident produs de un bărbat de 76 de ani

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul, că strada Calea Severinului, din Craiova, a avut loc un accident rutier între doua autovehicule.
 

La fața locului, s-au deplasat poliţiştii, care din primele cercetări au stabilit că un autoturism condus pe strada Calea Severinului de un bărbat, de 76 de ani, din Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate. În urma accidentului, bărbatul de 76 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor în care s-a produs accidentul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.