Actualitate
Acţiune desfăşurată de polițiști pentru prevenirea sustragerilor de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au efectuat ieri, 5 decembrie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de material lemnos. Astfel, poliţiştii au verificat aproximativ 30 de vehicule şi au legitimat 40 de persoane, în urma abaterilor constatate fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat cantitatea de 1,43 mc cherestea şi lemn rotund de lucru, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.  De asemenea, poliţiştii au constat 2 infracţiuni de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos, fiind depistate persoane care ar fi tăiat şi furat arbori din pădure. În cele două cazuri au fost întocmite dosare penale, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.