Actualitate
Acţiune desfăşurată de polițiști pentru prevenirea sustragerilor de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au efectuat ieri, 5 decembrie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de material lemnos. Astfel, poliţiştii au verificat aproximativ 30 de vehicule şi au legitimat 40 de persoane, în urma abaterilor constatate fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat cantitatea de 1,43 mc cherestea şi lemn rotund de lucru, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.  De asemenea, poliţiştii au constat 2 infracţiuni de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos, fiind depistate persoane care ar fi tăiat şi furat arbori din pădure. În cele două cazuri au fost întocmite dosare penale, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.