Actualitate
Acțiune pentru combaterea activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul morărit și panificație. 

Polițiștii doljeni au organizat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul morărit – panificație în urma căreia au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 130.000 de lei. De asemenea au fost confiscate mărfuri și bani  în valoare de 2.500 de lei.


„Marți, 17 decembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat o acțiune, în Craiova, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul morărit – panificație.  Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 130.000 de lei, fiind identificaţi agenţi economici care efectuau acte de comerţ cu produse pentru care nu existau documente de provenienţă, sau sumele de bani încasate nu fuseseră înregistrate în evidenţele fiscale. Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat mărfuri şi bani în valoare de 2.500 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.