Actualitate
Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

Polițiștii rutieri au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 de lei, în urma unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere. De asemenea, au fost constatate șae infracțiuni și au fost reținute nouă permise de conducere. 

„În ultimele 24 de ore, polițiștii doljeni cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, fiind avută în vedere combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.