Actualitate
Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

În urma unei acțiuni desfășurate duminică, 1 martie, polițiștii rutieri au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 40.000 de lei, dintre care 118 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, oamenii legii au constatat un număr de patru infracţiuni, au reţinut 48 permise de conducere si au retras nouă certificate de înmatriculare.

„Duminică, 1 martie, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Poliţiştii au constatat în flagrant un număr de 4 infracţiuni la regimul circulaţie. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 40.000 de lei, dintre acestea 118 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 48 permise de conducere si au retras nouă certificate de înmatriculare. Un bărbat, din judeţul Dolj, a condus, pe D.N. 6, un autoturism cu viteza de 177 km/h (+107 km/h peste limita oamenii llegală); Un alt bărbat, din Gorj, a condus un autoturism, pe D.N. 6, având o viteză de 167 km/h (+97km/h peste limita admisă). În ambele cazuri, polițiștii au aplicat amenzi și au reținut permisele de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.