Actualitate
Acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol

Miercuri, 11 noiembrie, polițiștii Serviciului Ordine Publică din cadrul I.P.J. Dolj împreună cu reprezentanți ANPA Rm.Vâlcea - filiala Dolj au organizat o acțiune pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol pe raza Municipiului Craiova.

Astfel,  polițiștii au verificat 12 societăți comerciale, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare 1800 de lei și constatată o infracțiune conform. O.U.G 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

Politistii au depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Brebeni, jud.Olt care comercializa în Piața Centrală, din Craiova, pește fără documente legale de proveniență.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii prev. de art. 64, alin. 1, lit. h din O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.