Actualitate
Acţiune preventivă a poliţiştilor din cadrul Biroul Rutier Craiova

Ieri, 12 martie 2018, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova  au  organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea priorităţii de către conducătorii auto, pietonilor care traversează strada regulamentar pe marcajul pietonal.

La activitate au participat 10 poliţişti care au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, 12 fiind pentru neacordare prioritate pietoni şi 25 pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 9.670 lei. De asemenea, oamenii legii au reţinut 17 permise de conducere, 12 fiind reţinute pentru neacordare prioritate pietoni.

C. Aurica, de 70 ani, din Craiova, a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din Craiova şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.