Actualitate
Acţiuni ale Poliţiei Locale în rândul pietonilor

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație al Poliției Locale a Municipiului Craiova, au organizat și executat în perioada 01 – 04. august 2017, mai multe acțiuni specifice și punctuale de prevenție, cu scopul creșterii gradului de siguranță rutieră, în vederea conștientizării pietonilor asupra riscurilor la care se expun în cazul traversării neregulamentare, prin alte locuri decât cele menționate în O.U.G. nr. 195/2002 actualizată, privind circulația pe drumurile publice.

În acest sens, au afost avute în vedere zonele aglomerate din municipiului Craiova, unde au avut loc mai multe incidente rutiere produse din cauza neatenției pietonilor și a traversării neregulamentare, respectiv în zona spitalelor, instituțiilor publice, marketurilor, piețelor, parcurilor, etc.

Cu această ocazie, pietonii depistați au fost avertizați asupra riscurilor și le-au fost aduse la cunoștință prevederile și sancțiunile stipulate de legile speciale în vigoare.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.