Actualitate
Acţiuni caritabile, organizate de Parohia „Sfântul Nicolae” - Brânduşa

Parohia „Sfântul Nicolae” - Brânduşa din Craiova a desfăşurat în această perioadă mai multe acţiuni caritabile, îndreptate spre familiile aflate în nevoie, din mediul rural.

Astfel, în perioada 15 ianuarie - 15 februarie, mai multe familii dezavantajate social din şase comunităţi rurale din Arhiepiscopia Craiovei au fost sprijinite cu produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi cu alimente de bază. Bunurile, înainte de a fi donate, au fost triate şi împachetate pe categorii de vârstă. Parohul bisericii, preotul Gabriel Sorescu, a precizat că a dezvoltat o colaborare importantă cu mai mulţi preoţi din mediul rural, colaborare ce vizează sprijinirea familiilor din categorii sociale defavorizate. Totodată, un rol important în organizarea acestor acţiuni filantropice îl au voluntarii din cadrul Parohiei.

„Mulţumim doamnei Mihaela Calotescu, doamnei Daniela Ionescu şi doamnei Aurelia Şandru, care se ocupă de trierea hainelor şi împachetarea lor. În multe situaţii dânsele caută să identifice beneficiarii din familiile în nevoie aflate în mediul rural. Totodată, colaborăm cu preoţii din comunităţile rurale, preoţi care vin, iau aceste bunuri şi le duc la cei în nevoie din comunităţile lor”, a subliniat preotul Gabriel Sorescu, Parohul bisericii „Sfântul Nicolae” - Brânduşa.

În cadrul acestor acţiuni au fost sprijinite familii aflate în dificultate din localităţile Tâmbureşti, Bucovicior, Panaghia, Raieţi, Golfin, din judeţul Dolj, şi din localitatea Vladimireşti, judeţul Gorj.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.