Actualitate
Acțiuni pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane

În ultimele 24 de ore,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj,  în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane.

Totodată, acţiunile sunt desfăşurate pentru prevenirea accidentelor de circulatie, siguranţa rutieră reprezentând o prioritate a activităţii poliţiştilor doljeni. 

Astfel de acțiuni sunt vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

În urma abaterilor constatate organele de control au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale, din care 11 sancţiuni conform lg. 55/2020,  în valoare totală de peste 19.000  de lei.
Totodată, poliţiştii au reţinut 18  permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare. 
•    
Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren!
Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.