Actualitate
Aeroportul Craiova. Restricții pentru pasageri

Reprezentanții Aeroportul Internațional din Craiova au anunțat că timp de o lună pasagerii nu vor mai avea acces în anumite zone, din cauza lucrărilor de extindere a terminalului de plecări. 

Restricțiile vor intra în vigoare începând din această săptămână pentru zona controlului de securitate, dar și pentru primul etaj al clădirii.

 

“Lucrările de extindere a terminalului Plecări al Aeroportului Internațional Craiova sunt în plină desfășurare. Începând din această săptămână se execută mai multe lucrări specifice în zona controlului de securitate și la etajul 1 al clădirii Aeroportului astfel încât, pentru o perioadă de aproximativ o lună, pasagerii nu vor avea acces în aceste spații. Personalul Aeroportului va asigura ghidarea și sprijinul călătorilor pentru ca disconfortul resimțit să fie cât mai mic.
Lucrările se încadrează într-un amplu proiect de extindere a celor două terminale, plecări și Sosiri, o investiție a Consiliului Județean Dolj care se ridică la aproape 25,2 milioane de lei și care va fi gata în primăvara anului viitor”,  a explicat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj. 

Și directorul interimar al Aeroportului, Sorin Manda, a dat asigurări că toți cei care vor pleca în această perioadă spre Anglia, Italia, Spania, Franța, Germania și Belgia nu vor întâmpină probleme la îmbarcare.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.