Actualitate
Al doilea caz de coronavirus, confirmat la Ford Craiova

Reprezentanții companiei Ford Craiova au confirmat faptul că un al doilea angajat al fabricii a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. 

 

“Va confirmă faptul că ieri seară (23 iulie), unul dintre angajați noștri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.
Siguranța angajaților Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toți angajatii care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitandu-le să se adreseze medicului de familie.
Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare și lucrăm îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publică Dolj, în legătură cu acest subiect. 
Vom monitoriza situația și vom respecta toate instrucțiunile autoritatilor locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.