Actualitate
ALDE Dolj cere convocarea unui congres extraordinar

După ce s-au întrunit într-o ședință joi, 12 septembrie, membrii Biroului Politic Teritorial ALDE Dolj au dezbătut situația specială a partidului, creată în urma deciziilor recente luate la nivel național și au adoptat o rezoluție prin care cer, printre altele, demararea procedurilor statutare pentru convocarea unui Congres Extraordinar ALDE care să stabilească o linie politică clară, în conformitate cu ceea ce îşi doresc membrii și simpatizanții partidului.

REZOLUȚIA BIROULUI POLITIC TERITORIAL ALDE DOLJ:

Evaluând deciziile politice ale partidului la nivel național din ultima perioadă, ținând cont de opiniile membrilor noștri din teritoriu care vor păstrarea identității ALDE și participarea la continuarea bunei guvernări,
noi, membrii Biroului Politic Teritorial ALDE Dolj, am decis prin vot, în unanimitate, urmatoarele:

1. Demararea procedurilor statutare pentru convocarea unui Congres Extraordinar ALDE care să stabilească o linie politică clară, în conformitate cu ceea ce îşi doresc marea majoritate a membrilor și simpatizanților partidului.

2. Respectarea Statutului partidului în litera și spiritul său; renunțarea la excluderea unor lideri din partid în baza unor decizii artificiale, neconforme statutar.
3. Acordarea unui mandat politic președintelui organizației județene pentru realizarea demersurilor privind participarea la efortul guvernamental de asigurare a stabilității în țară și de îndeplinire a obiectivelor asumate în comun prin programul de guvernare, în baza votului acordat, în acest sens, de cetățeni, în decembrie 2016.
4. Susținerea deputatului ION CUPĂ, președintele organizației județene ALDE Dolj pentru preluarea mandatului de Ministru al Energiei.

Facem un apel către toate organizațiile județene ALDE și către conducerea națională a partidului să realizeze toate demersurile politice pentru păstrarea unității partidului și salvarea identității sale. ALDE are resurse politice pentru reafirmarea sa ca un partid liberal modern, așa cum își doresc sutele de mii de membri și simpatizanți ai partidului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.