Actualitate
Altercaţie pe Calea Bucureşti! O persoană a fost transportată la spital

În noaptea de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea București, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

 

Imediat la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, care au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Robănești, care avea leziuni în zona capului, iar autoturismul său, care se afla pe partea carosabilă, prezenta urme de distrugere.
Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere penală pentru comiterea vreunei infracțiuni.
Astfel, în această cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercație și a lămuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.