Actualitate
Altercaţie pe Calea Bucureşti! O persoană a fost transportată la spital

În noaptea de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea București, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

 

Imediat la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, care au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Robănești, care avea leziuni în zona capului, iar autoturismul său, care se afla pe partea carosabilă, prezenta urme de distrugere.
Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere penală pentru comiterea vreunei infracțiuni.
Astfel, în această cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercație și a lămuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.