Actualitate
Alți șapte jandarmi au fost confirmați cu coronavirus

După ce un jandarm craiovean din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a fost confirmat pozitiv cu Covid 19, în data de 23 aprilie, încă șapte colegi din grupare au fost testați pozitiv la testul SARS-COV 2. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane. 

"Cele şapte persoane sunt contacte directe ale pacientului confirmat în data de 24 aprilie, coleg de serviciu cu aceştia, ei aflându-se în concediul medical la domiciliu. Persoanele au prezentat simptome, fiind testate în ziua de 25 aprilie a.c. Menţionăm că la nivelul unităţii, au fost dispuse măsuri de izolare la domiciliu pentru 17 persoane, iar restul Detaşamentului a fost retras din planificările pentru misiuni. Ancheta epidemiologică este în curs", au precizat reprezentanții Prefecturii Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.