Actualitate
Amenințări cu moartea în Vâlcea

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, 3 bărbați cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

În seara de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați de o femeie din localitate, cu privire la faptul că în apropierea locuinței sale, există un scandal în desfășurare.

 

Polițiștii au intervenit la fața locului, constatând că între doi bărbați de 36 și 25 de ani a izbucnit un conflict spontan, iar tânărul de 26 de ani l-ar fi lovit și amenințat cu moartea pe celălalt bărbat.

 

Au fost demarate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar din verificări a reieșit că, în aceeași seară, cei doi bărbați, împreună cu un alt tânăr din localitate, au avut o altercație la o sală de jocuri din oraș, lovindu-se reciproc și provocând scandal.

 

Au fost extinse cercetările, fiind înregistrat un nou dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar la data de 22 septembrie a.c., tinerii de 36 și 25 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior polițiștii au depistat și a treia persoană, un bărbat de 22 de ani, acesta fiind reținut la rândul lui.

 

Astăzi, 24 septembrie, tânărul de 22 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cercetările în această cauză sunt continuate de polițiști și procurori.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.