Actualitate
Amenințări în trafic

 

Azi-noapte, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe autoturisme ar fi fost implicate într-o șicanare în trafic, pe Calea Severinului, din Craiova. La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, persoanele implicate în incident fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că trei autoturisme, în care se aflau mai multe persoane, ar fi fost implicate în incident, fiind reclamate acte de amenințare din partea ambelor părți. 

De asemenea, s-a mai stabilit că nu ar fi fost exercitate acte de violență și nu au fost provocate distrugeri de bunuri. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea lamuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.