Actualitate
Amenzi de aproape 24.000 de lei aplicate de jandarmii craioveni, în ziua de 1 Decembrie

În minivacanța de 1 decembrie, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova  au constatat fapte contrare legii, în zonele de competență, ce se încadrează atât în regimul contravențional, cât și în cel infracțional. 

Au fost aplicate un număr de 106 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.900 de lei. Au fost sancționate contravențional, persoanele care au încălcat norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cele care nu au respectat unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și persoane care au săvârșit fapte contravenționale în domeniul piscicol și silvic. 

 

 Tot în contextul faptelor contrare legii, dar care se încadrează în regimul infracțional, jandarmii au constatat două infracțiuni, prevăzute de  Ordonanța de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografie, ulterior fiind întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

      

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.