Actualitate
Amenzi de peste 29.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului,  poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prev

În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, la activităţile de verificare participând peste 430 de forţe de ordine.

 

Astfel, au fost verificate peste 170 de societăți comerciale şi aproximativ   290 de locaţii,  precum şi peste 470 de mijloace de transport, fiind legitimate peste 3700 de persoane.

 

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate aproximativ 20 de microbuze şcolare şi mijloace transport aflate în zona unităţilor de învăţământ, siguranţa şi sănătatea elevilor reprezentând o prioritate pentru forţele de ordine.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 248 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 29.000 de lei. Dintre acestea 193 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.