Actualitate
Amenzi de peste 500.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind circulaţia persoanelor

Joi, 26 martie, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.400 de persoane și 185 societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Totodată, au fost continuate activităţile pentru punerea în aplicare a restrictiilor privind circulaţia persoanelor.

Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite în legătură cu circulaţia persoanelor, forţele de ordine au aplicat peste 270 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 500.000 de lei.

De asemenea, 10 persoane au fost introduse în carantina, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.