Actualitate
Andrei Lazăr, audiat de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Andrei Lazăr, fiul unui judecător craiovean, a fost săltat, joi dimineață, de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofițerii BCCOA Craiova, şi dus la audieri. Beizadeaua se presupune a face parte dintr-o rețea de traficanți de droguri.

 

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova și ofițerii BCCOA Craiova au descins, joi dimineață, în mai multe locuințe din municipiul Craiova, fiind conduse la audieri mai multe persoane suspectate de comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Printre suspecți se numără și Andrei Lazăr, fiul unui fost magistrat craiovean, cunoscut al oamenilor legii pentru mai multe altercații stradale.

Lazăr a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova la începutul lunii iunie 2016 după ce în noaptea de 13 spre 14 februarie 2016, a înjunghiat un alt bărbat. „În timp ce se aflau în incinta Clubului Casa Studenților din municipiul Craiova, unde se desfășura un spectacol la care participau aproximativ 480 de persoane, între inculpații Lazăr Andrei și Savu Marian, pe de o parte, și numiții Stângă Ionuț Sebastian, Zidaru Virgil Alexandru și Tudor Cătălin Viorel, pe de altă parte, a avut loc o altercație în urma căreia cei doi inculpați au agresat fizic cele trei persoane. Actele de violență au tulburat ordinea și liniștea publică, creând o stare de panică în rândul persoanelor care participau la evenimentul respectiv. În aceleași împrejurări, inculpatul Lazăr Andrei l-a lovit pe numitul Tudor Cătălin Viorel cu un cuțit în zona hemitoracelui drept și în zona lombară dreaptă, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale“, s-a arătat în referatul procurorilor craioveni.

Audierile sunt în curs de desfășurare. Vom reveni cu amănunte!

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.