Actualitate
Ansamblul Folcloric 'Maria Tănase' prezintă premiera 'Nuntă de pomină la olteni'

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” va prezenta joi, 11 mai, de la ora 18, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, premiera “Nuntă de pomină la olteni”.

Atomsfera de sărbătoare va fi întreţinută de artişti îndrăgiţi: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitanescu, Constantin Enceanu, Petrica Mitu Stoian, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, Liviu Dică, împreună cu orchestra şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”.
Acompaniamentul spectacolului va fi susţinut de orchestra ansamblului, condusă de Cristi Pîrlea. Coregrafia, Ionel Garoafă. Scenariul şi regia – Gabriela Rusu Pasarin
Biletele se găsesc la sediul ansamblului şi la agenţia teatrului. Preţuri bilete: 40 lei, tarif intreg si 30 de lei, tarif redus (elevi, studenţi şi pensionari).
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.