Actualitate
Aproximativ 160 kg de marijuana, confiscate de polițiștii din Calafat

Aproximativ 160 kilograme de marijuana au fost confiscate de polițiștii de frontieră doljeni, drogurile fiind descoperite în rezervorul unui automarfar la volanul căruia se afla un cetățean bulgari. Întreaga cantitate de marijuana urma să ajungă în Slovenia.

Drogurile au fost descoperite după ce polițiștii de frontieră din Vama Calafat au observat că rezervorul tirului, la volanul căruia se afla cetățeanul bulgar bulgar Slavchev K., în vârstă de 41 de ani, prezenta urme de sudură, acesta declarând la vamă că transportă profile metalice. Vameșii au efectuat un control asupra întregului vehicul cu ajutorul polițiștilor bulgari. “Polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul autorităților vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii X-Ray. În urma scanării, în rezervor au fost descoperite 172 colete, ce conțineau cantitatea totală de 159,12 kg de substanță care a reacționat pozitiv ca fiind marijuana”, a declarat comisar de poliție Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvând al Serviciului Poliției de Frontieră Dolj. Cazul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară pentru continuarea cercetărilor.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.