Actualitate
Arestat după ce a încercat să mituiască un poliţist şi un jandarm

Ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, au prins în flagrant, sâmbătă noaptea, un bărbat, de 39 de ani, după ce a dat suma de 100 euro din cea de 500 euro promisă unui echipaj format dintr-un agent de poliție și un subofițer de jandarmi.

În fapt, echipajul format dintr-un agent de poliție și un subofițer de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat care nu deținea permis de conducere și care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul Poliției Oraș Segarcea, pentru constatarea infracțiunii.

În timpul întocmirii actelor de constatare, bărbatul a promis celor doi lucrători diverse sume de bani, cuprinse între 150 euro și 500 euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal, însă aceștia au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească actele de constatare a infracțiunii și au sesizat fapta la DGA — SJA Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.