Actualitate
Arestat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Marți, 9 iulie, polițiștii din Poiana Mare au reținut un bărbat de 38 de ani din Desa. Acesta este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistat în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Desa, deşi se afla afla sub influenţa alcoolului şi nu deţinea permis de conducere. Astfel, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

"Marți, 9 iulie, în baza probatoriului administrat de poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, un bărbat de 38 de ani, din Desa, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul respectiv a fost depistat de poliţişti, în cursul nopţii de 4/5 iulie a.c., în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Desa, deşi se afla afla sub influenţa alcoolului şi nu deţinea permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul respectiv avea o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările au fost demarate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, bărbatul fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Astfel, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.